Αρχική Σελίδα

Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

   

   

  Η επιχείρησή μας έχει την πρώτης τάξεως Ε&Α και την κατασκευαστική ομάδα. 25 αδύνατες γραμμές παραγωγής (αυτήν την περίοδο 3 αυτόματες γραμμές παραγωγής), η μηνιαία ικανότητα συνεχούς αυξανόμενος 3 εκατομμύριο μονάδες και οι ετήσιες μέσες πωλήσεις εκτιμούν 40 εκατομμύριο δολάρια.

   

  Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   
 • OEM / ODM

  Το εργαλείο σχεδίου μηχανών επικρατεί κάνει πολλή απόδοση μηχανών και η βελτιστοποίηση αποδοτικότητας, βελτιώνει σημαντικά την αξιοπιστία της μηχανής. Βελτιστοποιήστε τη χρήση των υλικών για να μειώσετε το βάρος και τις δαπάνες Λογικό ηλεκτρομαγνητικό σχέδιο και δομικό σχέδιο για να μειώσει το θόρυβο και τη δόνηση Βελτιστοποιήστε την ηλεκτρομαγνητική διανομή τομέων της μηχανής Μειώστε ροπή, τη δόνηση και το θόρυβο μηχανών τη δόνα.

   

  Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Έχουμε 35 μέλη στην ομάδα Ε&Α, αποτελούμαστε από 4 κύριες ομάδες, οι οποίες είναι αβούρτσιστες, βούρτσα, μηχανή εργαλείων και δειγματοληψία. Ειδικευμένος με την ηλεκτρονική, Constructure, την αυτοματοποίηση, τα μηχανήματα, την οπτικοηλεκτρονική και το υλικό. Ενθουσιασμός για να προσφέρει τη τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα, τη χρήση, την εγκατάσταση, το λογισμικό, τις διαδικασίες, τις λύσεις, το γρήγορο πρωτότυπο, τον έλεγχο κίνησης, την αξιοπιστία, την ασφάλεια προϊόντων, τη ζωή, το θόρυβο, και την περιεκτική δοκιμή απόδοσης.

   
   
Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wang

Τηλ.:: 13961468369

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)