Αρχική Σελίδα

Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Changzhou επικρατεί μηχανές και η Co. ηλεκτρικού εξοπλισμού, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής μικροϋπολογιστής-μηχανών, με 7 εσωτερικής και υπερπόντιας έτη εμπειρίας αγοράς με την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των αβούρτσιστων ΣΥΝΕΧΏΝ μηχανών, μόνιμες ΣΥΝΕΧΕΊΣ μηχανές μαγνητών και μηχανές εργαλείων, οι οποίες εφαρμόζονται ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες όπως τα μέρη αυτοκινήτου, οικιακές συσκευές, προσωπική φροντίδα, εξοπλισμός υψηλών σημείων, ευφυές σπίτι, γραφείο, ιατρικός εξοπλισμός, εργαλεία δύναμης, ρομπότ, και ούτω καθεξής.

 

Εμείς αυστηρά των συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001, ISO/TS 16949, και του ISO 14001. Η επιχείρησή μας έχει την πρώτης τάξεως Ε&Α και την κατασκευαστική ομάδα. 25 αδύνατες γραμμές παραγωγής (αυτήν την περίοδο 3 αυτόματες γραμμές παραγωγής), η μηνιαία ικανότητα συνεχούς αυξανόμενος 3 εκατομμύριο μονάδες, και οι ετήσιες μέσες πωλήσεις εκτιμούν 40 εκατομμύριο δολάρια.

 

Εμμένουμε στη βελτιωμένη τεχνολογία, τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας, την τεχνολογία και τη διαχείριση στην πρώτη γραμμή των λόρδων, με τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, του απλουστευμένου και αξιόπιστου σχεδίου, και της επαγγελματικής τεχνολογίας παραγωγής, για να εξασφαλίσουμε απαίτηση ποιότητας, τιμών, παράδοσης και εξυπηρετήσεων πελατών. Υποστηρίζουμε την ακεραιότητα της διαχείρισης, της αδιάλειπτης μόνος-βελτίωσης, του κοινωνικού πνεύματος υποχρέωσης, και της ανάπτυξης ως μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας για τη αυτοκινητοβιομηχανία μικροϋπολογιστών. Μας ελάτε σε επαφή με τώρα για περισσότερες πληροφορίες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

♦ Το εργοστάσιο καθιερώθηκε το 2000.
♦ Επεκτείνετε την παραγωγή το 2020 και διπλασίασε τη γραμμή παραγωγής, που καλύπτει έναν τομέα συνολικών 25.000 τετραγωνικών μέτρων και επένδυσε τους εξοπλισμούς περισσότερων από 1,5 εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων.

♦ Ο συνολικός αριθμός της επιχείρησης είναι περίπου 550 άνθρωποι των οποίων διοικητική ομάδα 58 άνθρωποι.

Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Επικρατήστε

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1M-5M

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%